Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Általános Szerződési Feltételek

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Akku 96 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szolgáltató) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatást igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Partner) jogait és kötelezettségeit tartalmazza (a továbbiakban Fél, illetve együttesen Felek).

1. Céginformáció

Cégnév: Akku 96 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 4031 Debrecen Széchenyi u. 109/b.

Cégjegyzékszám: 09-09-003916

Bejegyezte: Nagy Lászlóné

Adószám: 12112713-2-09

Közösségi adószám: HU12112713

Bankszámlaszám: 11609005-00969100-09000006

Számlavezető pénzintézet: ERSTE Bank

Képviseli: ügyvezető

Telefon : 06-52-453-384; 06-30-535-2777

E-mail: info@akku96.hu
Web: www.akku96.hu

2. Általános tudnivalók

2.1 Jelen ÁSZF nyelve magyar és hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely az akku96.hu weboldalon (a továbbiakban: weboldal) található akkumulátor és elem webáruházon (a továbbiakban: webáruház) keresztül történik. Jelen ÁSZF hatálya kiterjed továbbá minden olyan kereskedelmi ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre. A webáruházban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Ektv) szabályozza.

2.2 A webáruházban forgalmazott termékek az alábbi fő kategóriákba sorolhatók:

2.3 A webáruházban forgalmazott valamennyi áru vásárlója lehet bármely, a szolgáltatást igénybe vevő természetes vagy jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, amennyiben sikeresen és érvényesen regisztrálta magát, valamint magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

2.4 A webáruház oldalainak böngészése szabadon és korlátlanul lehetséges, a vásárlás azonban érvényes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a főoldalon, a „ Regisztráció” menüpont alatt található adatlap pontos kitöltésével lehet. Amennyiben a Partner elfelejti jelszavát, kérésére újra rendelkezésre bocsátjuk. A jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli mindennemű felelősség. A Partner által hibásan kitöltött, illetve pontatlanul megadott regisztrációs adatok elküldéséből keletkező károkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

3. Megrendelés és vásárlás

3.1 A webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon. A megrendelés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, a „Rendelés beküldése” gombra kattintással jön létre.

3.2 Megrendelést a Szolgáltató csak regisztrált Partnertől fogad el, abban az esetben, ha a Partner a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitölti. A Szolgáltatót a Partner által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

3.3 Szolgáltató a Partner megrendelésének megérkezését követően a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolja a Partner részére. Amennyiben az a visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül Partner részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve a Partner vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik.

3.4 A megrendelni kívánt termékek lényeges tulajdonságait, jellemzőit, a konkrét árucikk információs oldaláról, adatlapjáról, illetve a termékhez mellékelt használati utasításból lehet részletesen megismerni. A termék mellett megjelenített kép illusztráció, eltérhet a valóságtól. Az általunk forgalmazott termék – ahol ezt a jogszabályok előírják – használati utasítását az áruhoz mellékeljük. Ha valamilyen okból nem kapná kézhez az áruval együtt a kötelező használati utasítást, azt – még a használatba vétel előtt – jelezze webáruházunknak e-mailben a következő e-mail címre: webaruhaz@akku96.hu.

3.5 Megrendelés menete

A webáruházban minden termék mellett a Partner megadhatja a rendelni kívánt mennyiséget, a „Mennyiség: X + Kosárba teszem” gombbal tudja a termékeket a kosarába helyezni. A folyamat gyakorlatilag korlátlanul ismételhető. A kosár tartalma természetesen módosítható. Amikor a Partner végzett a termékek összegyűjtésével, a „Kosár (X tétel)” gomb megnyomásával megjelenik a kosár tartalma. Ekkor a „tovább a kosárhoz” gomb megnyomásával a Partner eljut a Kosárig. Következő lépésben a Partner – a termékek ellenőrzése után – a „Megrendelés” gombra kattintva lép tovább. Ekkor a Partnernek meg kell adnia a szállítási és a számlázási címet. A számlázási címet regisztrált Partnerek esetén a rendszer automatikusan felajánlja, azonban módosításra is van lehetőség a „Számlázási cím módosítása” gombra kattintva. Amennyiben a számlázási cím megegyezik a szállítási címmel, a Partner bejelöli a „- Megegyezik a szállítási címmel” mezőt. Ebben a lépésben lehetőség van új szállítási címet megadni az „Új szállítási cím” gombra kattintva. A „Tovább” gombra kattintva léphet tovább a Partner, ahol a szállítási és fizetési módot kell kiválasztania. A „Tovább” gombra kattintva léphet a következő oldalra a Partner, ahol véglegesítheti és elküldheti megrendelését. Ekkor még lehetőség van az adatok módosítására a felső sorban található linkek segítségével. A rendelés beküldése előtt a Partner ellenőrzi a megadott adatokat. A „Rendelés beküldése” gombra kattintással a rendelés megtörténik.

A szerződéskötéshez szükséges, egymásra épülő technikai lépéseket a rendszer automatikusan kínálja fel a Partnernek. A folyamatot a Partner a megrendelés elküldéséig bármikor megszakíthatja. A megrendelés elküldését megelőzően a Partnernek lehetősége van az általa bevitt adatokat ellenőrizni és az esetleges adatbeviteli hibákat javítani. A Partner által elküldött megrendelés szerződéskötésre irányuló jognyilatkozatnak minősül. Az e-szerződés akkor jön létre, amikor a megrendelés Szolgáltató általi visszaigazolása a Partnerhez megérkezik. A Felek között ily módon, magyar nyelven létrejött szerződés nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, a későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A Partner a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen ÁSZF-ben foglaltakat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

4. Árak

4.1 Az Akku96 webáruház minden termék esetében a vételárat ÁFA-val növelten (bruttó ár) tünteti fel. A megrendelés feladásakor a „Kosár” menüpontban az ÁFA-val növelt vételár szerepel, illetve az ÁFA összege külön sorban. A feltüntetett árak minden esetben magyar forintban értendők és nem tartalmazzák a termék kiszállításának költségeit. A kiszállítás részletes feltételeiről jelen ÁSZF 6. pontja rendelkezik. Az akciós árak mindig az akció időtartamáig érvényesek, illetve a készlet erejéig.

4.2 Az Akku96 webáruházban található termékek, árucikkek árváltoztatásának jogával a Szolgáltató szabadon élhet. A módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba és a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül az Akku96 webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani. Ebben az esetben a Szolgáltató felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Partner elállhat vásárlási szándékától.

5. Fizetési feltételek

5.1 A Szolgáltató a Partnerrel a szállítással egyidejű készpénzes fizetést alkalmaz, melynek formája lehet utánvét illetve előre utalás. Utánvéttel történő fizetés esetén a fizetés napja a rendelés átvételének napja. Előre utalás esetén a fizetés napjának az a nap tekintendő, amelyen a vételár a Szolgáltató folyószámláján megjelenik.

5.2 Utánvét: Kiszállításkor a Partner a futárnak készpénzben fizeti ki az áru ellenértékét. A készpénzfizetési számlát a csomag tartalmazza.

5.3 Előre utalás: A megrendelést követően a Szolgáltató átutalásos számlát állít ki, majd ennek másolatát elektronikus úton (e-mailben) eljuttatja a Partnernek. Amikor a fizetendő összeg megérkezik a Szolgáltató bankszámlájára, a Szolgáltató intézkedik a megrendelt termékek kiszállításáról. A számla eredeti példányát a csomag fogja tartalmazni.

6. Szállítási feltételek

6.1 Az Akku96 webáruházban kiválasztott és megrendelt terméket a Szolgáltató a Partnernek küldött rendelési visszaigazolásban szereplő időpontban szállítja ki a Partner által a megrendelés során jelzett szállítási címre. Mivel a Szolgáltató kereskedelmi célú üzlethelyiséget, boltot nem üzemeltet, ezért a megrendelt áruk, termékek személyes átvételére jelenleg nincs lehetőség. A megrendelt termékeket – az ország egész területére – saját szállítóeszközzel vagy futárszolgálat segítségével juttatjuk el Partnerünkhöz.

6.2 A Szolgáltató az Akku96 webáruházban kiválasztott és megrendelt terméke(ke)t – amennyiben valamennyi megrendelt termék, a kért mennyiségben raktáron van - a megrendelést követően 10 munkanapon belül házhoz szállítja az alábbiak szerint:

· Az adott napon 17 óráig beérkezett megrendeléseket egy munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak, ezután 9 munkanapon belül az ország bármely pontján, a megrendelésben feltüntetett címen, munkaidőben megtörténik a kézbesítés.

· Az adott napon 17 óra után beérkezett megrendeléseket két munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak, ezután 8 munkanapon belül az ország bármely pontján, a megrendelésben feltüntetett címen, munkaidőben megtörténik a kézbesítés.

Amennyiben bármely megrendelt termék nincsen raktáron vagy a kért mennyiség nem áll rendelkezésre, erről a Szolgáltató a legrövidebb időn belül értesíti a Partnert telefonon vagy e-mailben. Ebben az esetben a Felek megállapodhatnak a megrendelés részletekben történő teljesítésében, illetve a megrendelt termékek közül utolsóként beérkezett termék beérkezését követő együttes kiszállításban. Ilyen esetben a szállítási határidő az utolsó termék beérkezési időpontjának függvénye. A hétvégén vagy ünnepnapokon érkezett megrendelés a munkaszüneti napot követő első munkanapon számít beérkezettnek.

6.3 A megrendelési adatlap üres rovatában, a rendelés beküldése előtt a Partner kéréseket fogalmazhat meg a megrendelés teljesítésével kapcsolatban, amelyeket a Szolgáltató igyekszik a lehető legnagyobb mértékben figyelembe venni. Meghatározott időpontra (órára) történő kiszállítást a Szolgáltatónak alapesetben nem áll módjában vállalni. A várható szállítási napon kérjük, tegye lehetővé a futárnak, hogy a megrendelt termékeket átadhassa. A futárszolgálattal történő kiszállítások munkanapokon 8-17 óra között történnek.

6.4 A Partner termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a szállító jelenlétében a csomagot tételesen ellenőrizni. A Partner bármilyen probléma esetén értesíti a Szolgáltatót és kéri a jegyzőkönyv felvételét a futártól. Az átvételt követően sérülésre, hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni.

6.5 A Szolgáltató a szerződésben vállalt határidőn belül történő teljesítésért mindent megtesz. Ha a szerződést ennek ellenére mégsem tudja teljesíteni, haladéktalanul tájékoztatja a Partnert, valamint a már megfizetett összeget visszatéríti. Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Szolgáltatót kártérítési kötelezettség nem terheli. A kiszállítás során keletkező károkért a kiszállítást végző futárszolgálat tartozik felelősséggel.

6.6 A kiszállítás díjai országosan

A kiszállítás díja egységesen bruttó 890 Ft.

A fenti díj nem vonatkoznak a 100 kilogrammnál nehezebb, raklapos kiszállítására. Ezek szállítási díját a megrendelést követően a Szolgáltató egyezteti a Partnerrel.

6.7 Ha egy Partnertől ugyanazon a napon több megrendelés is érkezik, a Szolgáltató felveszi a Partnerrel a kapcsolatot a megrendelések kiszállítása végett. A Partner kérésére a Szolgáltató egy csomagban is kiszállítja az ugyanazon napon, ugyanattól a Partnertől beérkezett megrendeléseket. Ez esetben csak egyszeri szállítási díj kerül felszámolásra, a megrendeléseket azonban külön számlázza a Szolgáltató.

6.8 A már leadott megrendelésekhez a Szolgáltatónak alapesetben nem áll módjában újabb tételeket hozzátenni, illetve a különböző megrendelések összevonása alapesetben nem lehetséges. A Partner egyedi kérésére azonban a Szolgáltató megvizsgálja az adott megrendelés kiegészítésének, valamint különböző megrendelések összevonásának lehetőségét.

7. Szavatosság és jótállás

7.1 Az Akku96 webáruházban található árucikkeket, termékeket minden esetben az érvényes szabványok, valamint a hazai forgalmazási előírásoknak megfelelő minőségben szállítjuk. Terméktájékoztatóink, a termékleírások csupán általános útmutatásokat tartalmaznak. A Szolgáltató által forgalmazott termékekre a Polgári törvénykönyv szavatossági valamint a 151/2003.(IX. 22.) Kormányrendelet jótállási szabályai vonatkoznak.

7.2 A megrendelés kiszállításával a Szolgáltató elküldi a Partner részére a jótállási jegyet. A garanciális igényt a Partner köteles a Szolgáltatónak írásban jelezni az webaruhaz@akku96.hu e-mail címen. A garanciális igény kizárólag a jótállási jegy felmutatásával érvényesíthető.

8. Törzsvásárlói program

8.1 Az a Partner, akinek a webáruházban regisztrált fiókján keresztül összesen nettó 100.000 Ft értékű rendelés kerül kiszállításra, automatikusan a webáruház törzsvásárlójává válik (a továbbiakban: Törzsvásárló). A nettó 100.000 Ft a rendelések összegének kumulált értékéből következik. A visszáru értéke nem számít bele a nettó 100.000 Ft-os összeghatárba.

8.2 A Szolgáltató vállalja, hogy a Törzsvásárló részére megrendelései összértékéből 3% kedvezményt ad. A kedvezmény kizárólag a webáruházban forgalmazott termékek árából vonódik le, a szállítási költségekre nem vonatkozik. A kedvezmény az akciós termékekre is érvényes.

8.3 Az a Partner, akinek a webáruházban regisztrált fiókján keresztül összesen nettó 300.000 Ft értékű rendelés kerül kiszállításra, automatikusan a webáruház kiemelt törzsvásárlójává válik (a továbbiakban: Kiemelt Törzsvásárló). A nettó 300.000 Ft a rendelések összegének kumulált értékéből következik. A visszáru értéke nem számít bele a nettó 300.000 Ft-os összeghatárba.

8.4 A Szolgáltató vállalja, hogy a Kiemelt Törzsvásárló részére megrendelései összértékéből 5% kedvezményt ad. A kedvezmény kizárólag a webáruházban forgalmazott termékek árából vonódik le, a szállítási költségekre nem vonatkozik. A kedvezmény az akciós termékekre is érvényes.

8.5 Az a Törzsvásárló, aki Kiemelt Törzsvásárlóvá válik, elveszíti törzsvásárlói kedvezményét és kizárólag a Kiemelt Törzsvásárló kedvezményét veheti igénybe, tehát a maximálisan igénybe vehető kedvezmény 5%.

8.6 A Törzsvásárlók és Kiemelt Törzsvásárlók részére a Szolgáltató a fenti kedvezményeken kívül meghatározott összegről szóló kuponokat adhat, melyek értéke a megrendelés kedvezményes összértékéből vonódik le. A kuponok alkalmanként kerülnek kiosztásra előre nem meghatározott összegben. Ha azonban a Szolgáltató kedvezményes kupont oszt, akkor köteles a Törzsvásárlók, illetve Kiemelt Törzsvásárlók mindegyikének juttatni, csoportonként azonos összegben. A Szolgáltatónak jogában áll egyes alkalmakkor kizárólag a Törzsvásárlók vagy kizárólag a Kiemelt Törzsvásárlók körében kuponokat osztani, azonban ekkor is köteles azonos összeget juttatni az adott csoport tagjainak.

9. Partner elállási joga

9.1 A Partnert a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet a távollévők között kötött szerződésekről alapján elállási jog illeti meg. Az elállási jog a csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül gyakorolható, indoklás nélkül. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek a Partnert terhelik. A Partnert ezen felül egyéb költség nem terheli, a Szolgáltató azonban követelheti a visszaküldött termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.A Szolgáltató az áru ellenértékét és az eredeti szállítási költséget legkésőbb az elállást követő 30 (harminc) napon belül téríti vissza.

9.2 A Partner nem gyakorolhatja az elállás jogát:

· szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;

· olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;

· olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;

· hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;

9.3 Az elállási jog gyakorlása során a Partner jóhiszeműen köteles eljárni, az elállási jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni, ezen jog gyakorlása nem vezethet a Ptk. szerinti joggal való visszaéléshez a Partner részéről.

9.4 A Partner elállási jogának érvényesítését írásban köteles a Szolgáltató felé jelezni az áru átvételét követő 8 munkanapon belül a következő e-mail címre küldött értesítés formájában: webaruhaz@akku96.hu. A Szolgáltató 1 munkanapon belül megerősíti a szerződéstől való elállás tudomásul vételét a Partner felé a Partner által küldött e-mailre válaszolva. A Szolgáltató az elállás tudomásul vételét követő 1 munkanapon belül felveszi a kapcsolatot a Partnerrel az áru visszaküldésével, továbbá a vételár és eredeti szállítási költség visszatérítésével kapcsolatban. A Partner a visszárut az elállást követően haladéktalanul, de legkésőbb 10 (tíz) munkanapon belül a következő címre köteles eljuttatni:

Akku 96 Kft. 4033 Debrecen, Széchenyi u. 109/b.

9.5 A visszáru Szolgáltatóhoz történő megérkezésekor a Szolgáltató a visszaérkezett csomag kibontásáról videofelvételt készít és jegyzőkönyvet vesz fel. A jegyzőkönyvet a Szolgáltató a Partner felé postai úton juttatja el 10 (tíz) munkanapon belül. A videofelvételt a Szolgáltató kizárólag a Partner külön írásbeli kérésére küldi meg a Partner részére elektronikus formában. A videofelvételt és a jegyzőkönyvet a Szolgáltató az elállást követő 5 évig őrzi.

10. Vegyes rendelkezések

10.1 A Partner bármely termék, árucikk megrendelésével magára nézve kötelezőnek fogadja el az Akku 96 Kft., mint Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeit és a benne foglaltakat.

10.2 Az Akku96 webáruház biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, valamint telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit. A weboldalon való vásárlás feltételezi a Partner részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

10.3 A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely az Akku96 webáruházra való csatlakozás miatt következett be. A Partnert terheli a számítógépen, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

10.4 A Szolgáltató a Partnerek által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Szolgáltató a Partnerek adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató a Partnerek adatainak kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el (lásd még: Jogi és adatvédelmi nyilatkozat).

10.5 Az Akku96 webáruházban található összes adat, információ valamint a weboldal design-ja, felépítése a weboldalon található formában szerzői jogi védelem alatt áll. Ezen elemek jogtulajdonosi hozzájárulás nélküli felhasználása szerzői jogi és egyéb jogszabályokba ütközhet. A weboldalon található anyagokat a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül senki nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, illetve egyéb módon kereskedelmi célból felhasználni.

10.6 A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

10.7 Amennyiben az ÁSZF valamely pontja érvénytelennek minősülne, az nem teszi érvénytelenné a többi rendelkezést.

10.8 A szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket békés úton rendezzék. Amennyiben békés úton nem lehetséges a jogvita rendezése, a szerződő Felek értékhatártól függően a Debreceni Városi Bíróság, illetve a Hajdú-Bihar Megyei Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

10.9 A Szolgáltató áru tulajdonjog fenntartással él mindaddig, amíg a Partner a Szolgáltatótól vagy a Szolgáltató megbízottjától (pl.: futárszolgálattól) átvett termék(ek) Szolgáltató számláján szereplő végösszegét teljes mértékben megfizeti. Partner tudomásul veszi, hogy Szolgáltató számláinak lejárati határidejét követő időpontban a Szolgáltatónak jogában áll egyoldalú bejelentéssel visszáru igényét bejelenteni a Partner részére az általa leszállított és saját tulajdonát képező termékekre vonatkozóan. Partner köteles a Szolgáltató jóváíró számlája ellenében, annak átvételével azonos időben kiadni a jóváíró számlán szereplő tételeket Szolgáltató részére. Partner kijelenti, hogy Szolgáltató tulajdonjog igényét nem vitatja és fentiek elmulasztása esetén büntetőjogi felelősséggel tartozik.

Jelen Általános Szerződési Feltételekben nem vagy csak részben szabályozott kérdésekben a Magyar Köztársaság mindenkori hatályos és vonatkozó jogszabályai az irányadók.